Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Burgers Zoo

  • Regio: Gelderland
  • Plaats: Arnhem

Een gezellig dagje uit voor jong en oud. Burgers Zoo is met 45 hectare een van de grootse dierentuinen van Nederland. Het park heeft ruim 3.000 dieren waarmee u kennis kunt maken zoals apen, olifanten, zeeleeuwen, pinguïns, roofdieren en vele vogels. Ze zijn ondergebracht in de verschillende ‘ecodisplays’, een nagebootste natuurlijke leefomgeving van de dieren. Zo kunt u als een ware ontdekkingsreiziger kennis maken met de tropisch regenwouden, de Savanne, een woestijnvlakte, een koraalrif en de grootste overdekte mangrove ter wereld!

Voor zowel de kleine als grote kinderen zijn er speeltuinen aanwezig, terwijl u geniet van een kopje koffie met gebak op het terras of in het restaurant. Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.