Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

De Koperen Ezel

  • Regio: Gelderland
  • Plaats: Epe

Klimmen, klauteren, springen, spelen en knuffelen. Het kan allemaal bij De Koperen Ezel. De Koperen Ezel is een kinderboerderij met een uitgebreide speeltuin, zij zijn bekroond tot 2e beste van Nederland.

De kinderboerderij staat voor een groot deel in het teken van de ezel. Je kunt ermee wandelen of picknicken, een huifkartocht maken of bekijk de ezel fokkerij en de hengsten ezels. Maar naast de ruim 40 ezels zijn er ook veel andere dieren, zoals geiten, hangbuikzwijnen, pauwen en zelfs schildpadden.

Daarnaast beschikt de kinderboerderij over een binnen en buiten speeltuin waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Er is onder andere een springkussen, ballenbak, skelterbaan en natuurlijk kun je knuffelen met de dieren!

Na een lange wandeling met de ezel, spelen in de ballenbak en knuffelen met de dieren kunt u aanschuiven voor een hapje eten bij Pannenkoekenboerderij De Vrolijke Boer (dit is op hetzelfde terrein). Een leuk dagje uit voor het hele gezin.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.