Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Kasteel Cannenburch

  • Regio: Gelderland
  • Plaats: Vaassen

Kasteel Cannenburch is van oorsprong een middeleeuws kasteel dat ligt in een prachtig oud parkbos met weilanden en vijvers waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Het kasteel is authentiek 18e eeuws ingericht met meubels, porselein en natuurlijk schilderijen die 100 jaar geleden al in Kasteel Cannenburch aanwezig waren. Naast het kasteel zelf kunt u ook het zogenaamd ‘bouwhuis’ bekijken. Hier ziet u hoe het personeel van Kasteel Cannenburch vroeger leefde.

Ook voor de kinderen is dit een erg leuk uitje. Met een speciaal voor hen gemaakte audiotour, neemt de jonker van het kasteel hen mee op een ontdekkingsreis door het ingerichte kasteel en het park. Hier vertelt hij over het leven van de adellijke familie in de 18e eeuw en laat op de zolder van het kasteel schilderijen tot leven komen! In het kasteelcafé kunt u nagenieten van uw bezoek met een kopje koffie, thee of fris met diverse lekkernijen. In restaurant ‘t Koetshuis kunt u ook uitgebreid lunchen of dineren.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.