Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Nationaal Park de Hoge Veluwe

  • Regio: Gelderland
  • Plaats: Apeldoorn

Het Nationaal park De Hoge Veluwe staat in Nederland bekend als een bijzonder natuurgebied. Met een afwisselend landschap van zandverstuivingen, heidevelden en bossen. Ook kunt u hier de Nederlandse “big five” spotten, zoals Edelherten en wilde zwijnen. Een prachtig wandel- en fietsnetwerk ligt voor u klaar om de Veluwe te ontdekken. Ook voor de actievelingen is er genoeg te doen, er zijn mountainbike- en klimparcoursen op de Veluwe en u vindt er een van de mooiste ruitertochten van Nederland: de 360 kilometer lange “Veluwe-trail”. Zeker een bezoekje waard dus! Meta: Het Nationaal park De Hoge Veluwe staat bekend als een bijzonder stukje Nederland. Ontdek het zelf tijdens een vakantie op Bospark De Schaapskooi!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.