Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Paleis het Loo

  • Regio: Gelderland
  • Plaats: Apeldoorn

Buitengewoon open

Paleis Het Loo was van 1686 tot 1975 de favoriete zomerresidentie van de Nederlandse stadhouderlijke en koninklijke familie. Het paleis is op spectaculaire wijze in 17e-eeuwse staat teruggebracht en sinds 1984 functioneert het paleis als museum. Van de Oranjes van koning-stadhouder Willem III en koningin Mary II tot en met koningin Wilhelmina: over een periode van zo'n 300 jaar bewoonden zij het paleis. Het fraaie interieur is te bewonderen en toont de geschiedenis van deze 300 jaar bewoning.

Vanaf 8 januari 2018 wordt Paleis het Loo gerenoveerd. In 2021 in het vernieuwde Paleis het Loo klaar. Tot die tijd is het BuitenGewoon Open t/m 29 september 2019. U kunt terecht in de tuinen en stallen van Paleis het Loo. Bekijk voor meer informatie de website.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.