Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Algemeen

Parkeren

Op Bospark de Schaapskooi zijn geen auto’s toegestaan. U kunt uw voertuig tijdens uw verblijf parkeren op de algemene parkeerplaats bij de receptie. Op aankomstdagen is het mogelijk om van 15.00 uur tot sluitingstijd van de receptie de bagage bij uw vakantieverblijf in- en uit te laden. Verder staan hier bagagekarren waarmee u op de overige dagen bagage naar uw vakantieverblijf kunt vervoeren.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Servicepakket

Voor uw gemak is er een in uw vakantieverblijf een serviceset gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden.

VVV-informatie in de wintermaanden

In de dalperiode (tussen 1 oktober en 30 april) is de VVV-vestiging in Epe slechts beperkt geopend.

 

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan in het hoogseizoen op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. In het naseizoen is aanreizen mogelijk tot 17.00 uur. Indien het niet mogelijk is om aan te reizen binnen deze tijden, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)578 616 204.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houdt u er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang vakantieverblijf

Huurders van Bospark de Schaapskooi kunnen hun vakantieverblijf openen met de thuisgestuurde Keycard. U opent de voordeur door de Keycard (met tekstzijde Keycard rechts en de magneetstrip aan de rechter bovenzijde) in het slot te steken en er meteen weer uit te halen. Als het groene lampje brandt, kunt u de deurkruk naar beneden duwen.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot uw vakantieverblijf
  • legitimatie op het park

 

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto, in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoon.

Regelmatig komt het voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Brengt u in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

WiFi

U kunt de WiFi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht.

Glasservies:
wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen:
set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed:
koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek:
messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen:
aardappelschilmesje, asbak, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op uw vertrekdag wordt u vriendelijk verzocht voor 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een waarborg à € 65,- per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bekend is. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

<