Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het park

Bospark de Schaapskooi is een kindvriendelijk vakantiepark dat voorzien is van alle gemakken voor een heerlijke vakantie. Het park is bijzonder geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen, maar ook voor natuurliefhebbers is het de ideale uitvalsbasis. Op het park vindt u onder andere de receptie, een supermarkt en een wasserette. Daarnaast beschikt het park ook over een restaurant en snackbar. Hier kunt u maaltijden of een lekker frietje met een snack opeten of meenemen naar uw vakantieverblijf.

Op ons park is een overdekt zwembad aanwezig. Natuurlijk zijn er op ons park ook verschillende speeltuinen te vinden, zodat de kleintjes dichtbij de vakantiewoning lekker kunnen klimmen en klauteren. Tijdens de maanden juli en augustus worden er Leisure & Entertainment activiteiten aangeboden.

Voor de natuurliefhebbers is het park ideaal gelegen midden in de bossen op de Veluwe. Vanaf het park loopt u zo het bos in. Op het park is ook een fietsverhuur aanwezig. Zo kunt u gemakkelijk diverse fiets- en wandelroutes afleggen door de mooie natuur.

Op Bospark de Schaapskooi heeft u keuze uit chalets van 4 tot 6 personen of kies een van de speciale kindvriendelijke chalets. Alle woningen zijn comfortabel ingericht en geheel vrijstaand met een eigen gemeubileerd terras.

<