Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het park

Bospark de Schaapskooi is een kindvriendelijk vakantiepark dat voorzien is van alle gemakken voor een heerlijke vakantie. Het park is bijzonder geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen, maar ook voor natuurliefhebbers is het de ideale uitvalsbasis. Op het park vindt u onder andere de receptie, een supermarkt en een wasserette. Daarnaast beschikt het park ook over een restaurant en snackbar. Hier kunt u maaltijden of een lekker frietje met een snack opeten of meenemen naar uw vakantieverblijf.

Op ons park is een overdekt zwembad aanwezig. Natuurlijk zijn er op ons park ook verschillende speeltuinen te vinden, zodat de kleintjes dichtbij de vakantiewoning lekker kunnen klimmen en klauteren. Tijdens de maanden juli en augustus worden er (gratis) sport- en animatie-activiteiten aangeboden.

Voor de natuurliefhebbers is het park ideaal gelegen midden in de bossen op de Veluwe. Vanaf het park loopt u zo het bos in. Op het park is ook een fietsverhuur aanwezig. Zo kunt u gemakkelijk diverse fiets- en wandelroutes afleggen door de mooie natuur.

Op Bospark de Schaapskooi heeft u keuze uit chalets van 4 tot 6 personen of kies een van de speciale kindvriendelijke chalets. Alle woningen zijn comfortabel ingericht en geheel vrijstaand met een eigen gemeubileerd terras.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.