Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Bospark De Schaapskooi scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13.443 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Joke Koolen
Datum: 26 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Huisjes mooi gerestyled.
Er ontbrak niks.
Mooie omgeving, veel te wandelen en te fietsen.
Ondanks lockdown prima week gehad en zelf terrasjes gecreëerd met een lunch-tasje.
Goed ook dat je geen inkijk had bij en van andere huisjes.
Geen autos bij de huisjes!!!
Nadeel dat je auto op t weggetje moest staan met in en uit pakken en er dus niemand meer door kon......misschien bij de huisjes een oprijlaantje om even uit te pakken.

Naam: C.R. Bos
Datum: 25 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Rust en ontspanning

Naam: A.J. Mooij
Datum: 25 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij hadden nummer 138 vloer woonkamer nat en stonk ENORM CIJFER 10 plus gebeld naar kantoor en onmiddellijk { binnen 4 minuten} iemand van de technische dienst zij kon het probleem niet oplossen na overleg met kantoor kregen wij nummer 132 toegewezen. Nummer 138 heeft de hele week opengestaan. De laatste 3 jaar zijn wij 7 keer in de Schaapskooi geweest waarvan 2 keer 3 weken en wel zonder problemen. Ik ben gehandicapt en mag op vertoon van mijn invalide parkeerkaart mag ik bij het verblijf parkeren waarvoor dank.
Onze eerst volgende vakantie in Nederland wordt wederom EPE

Naam: Anoniem
Datum: 25 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Ik vind het een mooi onderhouden park. Chalet gedateerd, maar in verhouding van de prijs prima. vriendelijk personeel. Mooi zwembad. Jammer van de beperkte openingstijden. Maar goed verblijf gehad.

Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Heerlijk park maar accommodatie erg verouderd en vuil

Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij hebben helaas echt pech gehad met het chalet, maar de problemen zijn voor zover mogelijk goed opgelost. Het park op zich vinden wij heel prettig. Wij zouden heel graag nog een keer voor een betere ervaring willen gaan, maar dan ws in een huisje.

Naam: Everhardus
Datum: 24 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ondanks dat nog niet alles mogelijk was door alle maatregelen, hebben we enorm genoten van ons weekendje bij Bospark de Schaapskooi! Een mooi park in een prachtige omgeving :)

Naam: D Baars
Datum: 24 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Rustig park prima om te wandelen en te fietsen in de omgeving met kleine kinderen is het buiten gebeuren bij het huisje nr 421 niet echt praktisch!

Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Al meerdere keren geweest en echt een fijn, rustig park. Met name wanneer je een midweek of week kan verblijven. Medewerkers erg vriendelijk (vooral jongen in de snackbar) en gastvrij. Huisje prima en fantastische ligging aan een doodlopende weg. Erg rustig. Veel wandelingen mogelijk vanuit het park. Fijn dat de auto kan blijven staan. Epe op 5km auto afstand met alle winkels die je nodig kan hebben.

Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Leuke kleine bungalow. Compact, maar compleet. Misschien iets meer aan de muur, weinig schilderijen. Slaapkamer erg wit.

<