Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Bospark De Schaapskooi scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.457 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.2
  • Gastvrijheid
    8.3
  • Kindvriendelijkheid
    7.8
  • Onderhoud
    7.2
  • Service point
    8.2
  • Vakantieverblijf
    7.6
  • Zwembad
    6.8

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 februari 2024

De mooie omgeving.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    4
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    5
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Mooi rustig park. Mooie omgeving.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Vind het een mooi aangelegd park. Huisjes zijn eenvoudig maar prima ingericht.
Grote tuin om huisje dus ruim opgezet!!!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Peter De Jong
Datum: 26 februari 2024

Fantastisch. Niet te duur, mooi park met goede faciliteiten, vakkundig personeel.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Nynke Luinstra
Datum: 26 februari 2024

We merken dat de chalets een beetje aan het einde zijn qua inrichting.
Reparaties zijn uitgevoerd maar niet netjes waardoor het er nog meer uitgeleefd uit ziet. Pak bijvoorbeeld een kast waar een plank van los zit. Hier is aan de buitenkant een schroef in geschroefd om de plank vast te zetten. Je hebt dus zichtbaar een aantal schroeven zitten. Nog een voorbeeld zijn de hoekprofielen bij de fineerwanden die zijn vastgezet met spijkers en alle spijkers zichtbaar. (Metaalkleur op wit) dit lijkt slordig.

Dan de schoonmaak. Die is echt heel slecht. Maar ja, personeelstekort laag inschrijven is veelal het probleem. Eigen dienst medewerkers zorgt voor meer betrokkenheid en uiteindelijk kwaliteit.

Ondanks de chalets aan renovatie toe zijn, zou de beleving echt beter kunnen door bovenstaande punten.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    3
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    6
  • Zwembad
    5
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Verblijf was redelijk. Grote min punt is wc in de woonkamer, zeer onpraktisch.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Weer heerlijk ontspannen verblijf gehad, komen zeker terug!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.