Reviews

Bospark De Schaapskooi scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9.008 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anoniem28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Gezellig park, mooie natuurlijke omgeving, s avonds wel erg donker omdat verschillende lantaarnpaals niet werkten, dat was wel een nadeel

Anoniem28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

N Rijsdam28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi bos park

Richard Mulder28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden

Een prachtige locatie, wat straalt het park een rust uit! Even onthaasten kan hier prima.
Vriendelijk personeel dat oog heeft voor de klanten.
Ook mooi dat de viervoeter mee mag.

Anoniem28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Ons chalet zag er keurig uit. I.v.m. mijn handicap(knieproblemen) is alles net een beetje laag en krap. Het toilet netjes, maar de wastafel zit een beetje in de weg
Verder misten we een gebruiksaanwijzing bij de magnetron. We hebben hem daardoor niet gebruikt. Het park is mooi onderhouden, de chalets staan ver genoeg uit elkaar voor voldoende privacy. We zijn er voor het eerst dit jaar even een weekendje uit geweest. Echt fijn

Antonio Verissimo28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Heerlijk rustig, mooie omgeving, net park, veel wandel en fietsroutes. We komen zeker weer terug voor de derde keer.

Anoniem28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Ik /wij vonden het een mooi rustig park met een super mooi huis (schoon ) erg belangrijk
Wij zullen het zeker aan bevelen bij vrienden
Wat wij wel jammer vonden is / was dat het restaurant. Pas om 12 u op ging
Misschien zou dat wel wat eerder open kunnen om lekker koffie met een lekker taartje te kunnen gebruiken

Anoniem28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Anoniem28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Het eerste wat in mij opkomt, was: wat komen we tegen in een oud en waarschijnlijk smerig chalet van Roompot, gezien onze eerdere ervaringen met Roompot. MAAR dat viel 100% mee. Zeer goed schoongemaakt, vriendelijk personeel, mooie omgeving, onderlinge ruimte tussen chalets voldoende, we komen hier zeker nog een keer terug.
Dank jullie wel voor een fijn en relaxt weekendje weg.

Margreet Mooijman28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Gezellig, erg schoon, kindvriendelijk en veilig.