Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Bospark De Schaapskooi scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.359 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.2
  • Gastvrijheid
    8.3
  • Kindvriendelijkheid
    7.9
  • Onderhoud
    7.1
  • Schoonmaak
    7.4
  • Service point
    8.3
  • Vakantieverblijf
    7.6
  • Zwembad
    6.8

Bekijk 3.359 reviews

Naam: H. van der Ent
Datum: 18 juni 2024

enige minpunten waren een niet functionerende keycard en het slechte weer. beiden waren v.w.b. het vakantiepark géén probleem

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024

het verblijf was prima deservice was goed en de ontvangst was goed

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Wendy Rinnooi Rouss
Datum: 17 juni 2024

Gezellig weekend gehad met de familie en goed bevallen

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024

In en uitrit van het park is onoverzichtelijk. Een spiegel zou hierbij een oplossing zijn.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024

Heerlijke vakantie gehad, mooi huisje, goede voorzieningen!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Theo Van Den Broek
Datum: 17 juni 2024

Jammer!!dat ik zo moet reageren!
Want wij komen heel graag in de Schaapskooi. Alleen de vele autos,en het restaurant, ergeren ons.
Nogmaals verders uitermate tevreden over de Schaapskooi.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024

Chalet 102 heeft een goede check nodig. Staande lamp deels defect, mist plank in linker keukenonderkast. Bed op 2 e slaapkamer gebroken en zonder pootjes in het midden. Schimmel op de wand onder bij het raam van de hoofdslaapkamer.

Bedden op hoofdslaapkamer verschillend qua matras dikte en ene bed hoger dan andere .

Rommelige staat van de bedden.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Aad Spek
Datum: 17 juni 2024

Wij zijn voor de 2de keer op Bospark de Schaapskooi met vacantie geweest en dat is ons heel goed bevallen ten eerste het is een heel rustig park wat goed centraal ligt hele goede en schone accommodatie met goede bedden een prachtig natuurgebied in de buurt Loenermark en wil je een keertje statten Apeldoorn Zwolle en Deventer liggen vlakbij
Wij zijn volgend jaar zeker weer van de partij
mvgr Fam Spek
Spijkenisse

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Ton Thunissen
Datum: 17 juni 2024

Prachtig gelegen, rustig,prima prijs/kwaliteit verhouding

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.