Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Omgeving

Bospark de Schaapskooi dankt haar naam aan de mooie omgeving waarin ze te vinden is: midden in de bossen en heidevelden van de Veluwe. In dit mooie natuurgebied in de provincie Gelderland heeft de natuur vrij spel. U kunt er de Nederlandse ‘big five’ spotten zoals edelherten en wilde zwijnen. Het landschap is afwisselend met zandverstuivingen, heidevelden en dikke bossen. In deze omgeving komt u volledig tot rust. Maar ook voor de actievelingen valt er genoeg te beleven. Zo zijn er mountainbike- en klimparcoursen en is er een 360 km lang ruiterpad, de ‘Veluwe-trail’. Voor kinderen is er natuurlijk niks leukers dan rondrennen in de bossen, met zand spelen en wilde dieren spotten.

Heeft u even genoeg gezien van de natuur? Dan zijn er rondom het park ook genoeg opties voor een leuk dagje uit. Denk bijvoorbeeld aan de Apenheul, waar wel 100 apen vrij loslopen, of breng een bezoekje aan Paleis het Loo. U kunt dit natuurlijk ook combineren met een dagje winkelen in Apeldoorn. En voor de echte waaghalzen ligt attractiepark Walibi op minder dan een halfuur rijden van ons park. Zo valt er genoeg te beleven in de omgeving van ons park, dus u hoeft zich geen moment te vervelen.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.