Bungalow in Gelderland

Midden op de Veluwe, omringd door bossen ligt het ruim opgezette Bospark De Schaapskooi. Deze bungalows in Gelderland liggen echt op een schitterende locatie. De natuurliefhebber geniet hier iedere dag van de mooie omgeving, maar ook de actieveling kan hier zijn hart ophalen. Toch zijn deze bungalows in Gelderland ook een uitstekende bestemming voor gezinnen met kinderen. Zowel op het park als in de omgeving is er veel te doen voor de kinderen. Eigenlijk heeft dit vakantiepark alles in huis en in de buurt om er een geweldige vakantie van te maken.

De comfortabele bungalow in Gelderland ligt in het groen

Het vakantiepark ligt in Epe, het noordelijke deel van de Veluwe. Het is hier een walhalla voor de wandelliefhebbers en de fietsers. Aan recreatiemogelijkheden is hier geen gebrek en de keuze voor leuke uitstapjes is groot. Maar ook het vakantiepark zelf heeft veel te bieden. Er zijn verschillende typen accommodaties op het Bospark De Schaapskooi, geschikt voor maximaal vier tot zes personen. De ligging van de accommodaties is schitterend, ze liggen in een zeer bosrijke omgeving. U heeft hier echt het gevoel dat u midden in de natuur zit. De bungalows in Gelderland zijn vrijstaand en hebben gratis wifi. De accommodaties zijn comfortabel ingericht en zijn voorzien van onder andere een combimagnetron, een koelkast met vriesvak, een televisie en tuinmeubilair. In de speciale kindvriendelijke accommodaties is er ook een kinderbedje en een kinderstoel. Daarbij liggen deze accommodaties in de buurt van een van de speeltuinen.

Activiteiten voor alle seizoenen

Op het vakantiepark kunt u gebruik maken van de verschillende faciliteiten, zoals de wasserette of de supermarkt. Er is ook een snackbar en een restaurant. Als wilt gaan fietsen maar u heeft geen fietsen meegenomen, dan kunt u fietsen huren op het park. Ook op actief gebied valt er bij uw bungalow in Gelderland genoeg te ontdekken. U kunt bijvoorbeeld gaan zwemmen in het overdekte zwembad met kleuter- en peuterbad. Er zijn verschillen sport- en speelvelden om zelf de leukste spelletjes te spelen. Bij minder weer kunnen de kinderen ook terecht in de indoor speeltuin. Tijdens de maanden juli en augustus worden er diverse sport- en animatie-activiteiten georganiseerd. Ook komt tijdens de zomervakantie Koos Konijn langs op het park.

Talrijke mogelijkheden voor uitstapjes bij de bungalow in Gelderland

Ook als het gaat om uitstapjes maken dan heeft u een ruime keus vanaf deze locatie. Allereerst is er natuurlijk het Nationaal Park De Hoge Veluwe, wat ook wel de groene schatkamer van Nederland wordt genoemd. Mede door de gevarieerdheid van de landschappen en de bijzondere flora en fauna is dit gebied echt de moeite waard om te bezoeken. Een wandeling of een fietstocht met een picknick maakt de dag compleet. Ook de Apenheul in Apeldoorn is een bijzonder bos, het zit namelijk vol met loslopende apen. Ook De Koperen Ezel in Epe is leuk, hier kan met dieren geknuffeld worden of kunt u op stap met een ezel. Maar de kinderen kunnen er ook heerlijk spelen en pannenkoeken eten. Zoekt u iets meer uitdaging voor het hele gezin? Probeer dan eens de klimbossen met de netten, de lianen en de tokkelbanen.