Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Ulbe Keegstra
Datum: 12 juli 2024

Perfect parc precies wat we zochten we komen zeker eens terug

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024

We hebben een fijne week gehad,de accomodatie was prima

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024

Eerste keer dit park bij de Roompot en wij komen zeker terug! Hele fijne plek met rust en privacy en vooral hele vriendelijke mensen/werknemers. Top service in alle voorzieningen en onze koos fan van 5 jaar heeft intens genoten. Wij komen zeker nog een keer terug!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: H Helsloot
Datum: 12 juli 2024

Een mooi en ruim opgezet park, alleen jammer dat de matrassen van slechte kwaliteit zijn. Dit was de vorige keer ook het geval.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024

Een mooi gelegen rustig park om van daaruit mooie fietsroutes te doen. De huisjes liggen niet te dicht bij elkaar en daardoor heb je veel privacy.
Een aanrader dus.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Frans Bink
Datum: 12 juli 2024

Geweldig mooi park huisjes wat verouderd vooral sanitair

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024

Mooie ingericht huisje alleen veel veel in de bossen.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Kagie
Datum: 11 juli 2024

Mooi park

De huisjes zijn oud maar wel schoon

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juli 2024

Vriendelijke medewerker die ons aan een huisje heeft geholpen dicht bij de ingang ivm mijn minder valide partner!

rating-pie
Naam: Joyce van Yperen
Datum: 10 juli 2024

Park ligt rustig in een mooie omgeving.....chalet is wel aan een opknapbeurt nodig

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.