Vakantiehuis in Gelderland

Waarom zou u voor een vakantiehuisje in Gelderland kiezen? Eigenlijk is het antwoord heel simpel, omdat Gelderland alles heeft wat een vakantie zo leuk maakt. Zeker op Bospark De Schaapskooi is het puur genieten en dan bedoelen we ook echt puur want u wordt omringd door een schitterende natuur. De vrijstaande accommodaties liggen allemaal tussen de bossen dus u wordt misschien wel gewekt door het geluid van fluitende vogeltjes. Als u lekker aan het ontbijten bent in de tuin dan is de kans groot dat er ook nog een eekhoorntje voorbijkomt. Het hele vakantiepark ademt rust en ruimte uit zonder dat we kunnen spreken van saai. Want als u wel even wat vermaak of vertier wilt, dan heeft u van alles in de buurt van uw vakantiehuis in Gelderland.

Een vakantiehuis in Gelderland in een prachtig gebied

De vakantiehuisjes in Gelderland van het Bospark de Schaapskooi liggen midden op de prachtige Veluwe. Dit gebied is fotogenieker dan een model. De prachtige groene bossen, de kleurige heidevelden, de schaapskuddes, de zandverstuivingen en zelfs de Nederlandse ‘big five’, u kunt het allemaal voor uw lens krijgen. Het is zeker de moeite waard om rondom de vakantiehuizen in Gelderland af en toe de natuur in te trekken, wandelend of op de fiets. Heeft u geen fietsen meegenomen, dan kunt u ze huren op het vakantiepark. De comfortabele accommodaties bestaan uit knusse chalets. Deze zijn geschikt voor maximaal vier tot zes personen. De wifi is gratis. U kunt ook kiezen voor een kindvriendelijke accommodatie. Deze accommodatie heeft bijvoorbeeld een kinderbedje en een kinderstoel. Daarbij liggen deze accommodaties meestal op korte afstand van een van de vele speeltuinen.

Het vakantiepark is van alle gemakken voorzien

Op het vakantiepark zijn verschillende faciliteiten. Zo zijn er de algemene faciliteiten, zoals een supermarkt en een wasserette. Daarnaast zijn er verschillende eetgelegenheden op het park. Bospark De Schaapskooi heeft ook een overdekt zwembad met een kleuter- en peuterbad. Er is ook een indoor speeltuin zodat de kinderen altijd ergens een speelplek hebben, ook al zit het weer even niet mee. Tijdens de maanden julie en augustus worden er diverse sport- en spelactiviteiten aangeboden. Ook Koos Konijn is tijdens de zomervakantie natuurlijk van de partij!

Uitjes in alle soorten en maten

Ook als het gaat om een dagje uit vanuit uw vakantiehuisje in Gelderland heeft u een ruime keuze voor alle leeftijden en bijna alle vakantiewensen. Bezoek eens de karakteristieke dorpjes of de mooie stad Apeldoorn met Paleis Het Loo en de fraaie binnentuinen. Dan zijn er nog de talrijke musea, zoals het Kröller-Müller Museum of het Nederlands Politiemuseum. Maar ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Van het spectaculaire Walibi Holland in Biddinghuizen tot aan de gezellige Heggies Speelschuur in Emst. Voor de dierenliefhebber is de Burgers Zoo in Arnhem natuurlijk een must. Zo kunnen we nog wel even doorgaan er zijn namelijk zoveel mogelijkheden rondom de vakantiehuisjes in Gelderland.