Bospark de Schaapkooi
Home » Aanbiedingen » Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie

Het voorjaar is de ideale tijd om er eens heerlijk tussenuit te gaan met uw partner, gezin of met de hele familie. Geniet van een heerlijke voorjaarsvakantie op Bospark de Schaapskooi!

Maak een wandeling door het bos en zie hoe de natuur weer begint te bloeien of maak een fietstocht over de Veluwe. U zult al uw zorgen meteen vergeten tijdens een vakantie in Gelderland.

Leuke dagjes uit zoals De Apenheul en het Kröller-Müller museum zorgen ervoor dat u zich geen moment verveelt tijdens uw welverdiende voorjaarsvakantie. Verder kunt u als gast van Bospark de Schaapskooi ook gebruikmaken van de uitgebreide faciliteiten en een lekkere duik nemen in het overdekte zwembad.

Na een leuk dagje in de omgeving kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant van Bospark de Schaapskooi om vervolgens lekker bij te komen in uw sfeervolle verblijf op het vakantiepark.

Boek uw voorjaarsvakantie bij Bospark de Schaapskooi en profiteer van het voordeel!

Aankomstdatum: 
Scroll naar beneden om alle beschikbare accommodaties te bekijken en klik op 'prijs info' voor de aankomstdata en prijzen
SK4
Vrijstaand chalet met 2 slaapkamers en gemeubileerd terras
Aantal personen:
4 personen
Aantal slaapkamers:
2 slaapkamers
Oppervlakte:
44 m2
SK5K
Vrijstaand, kindvriendelijk chalet met 2 slaapkamers en gemeubileerd terras
Aantal personen:
4 personen
Aantal slaapkamers:
2 slaapkamers
Oppervlakte:
44 m2
SK6
Vrijstaand chalet met 3 slaapkamers en combimagnetron
Aantal personen:
6 personen
Aantal slaapkamers:
3 slaapkamers
Oppervlakte:
54 m2

* Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen exclusief bijkomende kosten: toeristenbelasting à € 1,- p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag, eventuele eindschoonmaak en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.