Speciaal voor kinderen

Terwijl u tot rust komt in de natuur van de Veluwe, biedt Bospark de Schaapskooi genoeg mogelijkheden om uw kinderen te vermaken. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie.

Koos Kids Club

De Koos Kids Club is in de maanden juli en augustus geopend. Hier kunnen de jongste kinderen mee doen met verschillende activiteiten, waaronder knutselen, tekenen, dansen en verschillende andere spelletjes. Ook voor de oudere kinderen is er een recreatieprogramma. Tijdens de zomervakantie organiseert het sport- en animatieteam allerlei leuke activiteiten. In de zomervakantie rijdt Koos ook de Koos Konijn Route, waarbij hij alle kindjes komt wekken om te komen spelen. Op de plattegrond kunt u zien welke accommodaties aan de Koos Konijn Route liggen.

Speelfaciliteiten

Op het park bevinden zich een groot aantal speeltuintjes. Hierdoor zullen uw kinderen zich nooit ver van uw vakantieverblijf bevinden terwijl ze aan het spelen zijn. Er kan ook gespeeld worden in het gave speelkasteel. Voor de oudere kinderen bevinden zich ook leuke speelautomaten op het park in de recreatieruimte.