Speciaal voor kinderen

Terwijl je tot rust komt in de natuur van de Veluwe, biedt Bospark de Schaapskooi genoeg mogelijkheden om je kinderen te vermaken. Zo kun je zorgeloos genieten van je vakantie.

Kids Club

De Kids Club is in de maanden juli en augustus geopend. Hier kunnen de jongste kinderen meedoen met verschillende activiteiten, waaronder knutselen, tekenen, dansen en verschillende andere spelletjes. Ook voor de oudere kinderen is er een recreatieprogramma. Tijdens de zomervakantie organiseert het sport- en animatieteam allerlei leuke activiteiten. In de zomervakantie rijdt Koos ook de Koos Route, waarbij hij alle kindjes komt wekken om te komen spelen. Op de plattegrond kun je zien welke accommodaties aan de Koos Route liggen.

Speelfaciliteiten

Op het park bevinden zich een groot aantal speeltuintjes. Hierdoor zullen de kinderen zich nooit ver van je vakantieverblijf bevinden terwijl ze aan het spelen zijn. Er kan ook gespeeld worden in het gave speelkasteel. Voor de oudere kinderen bevinden zich ook leuke speelautomaten op het park in de recreatieruimte.