Vakantie in Epe

Vakanties in Epe zijn zo leuk omdat er hier zoveel te ontdekken valt. Op Bospark De Schaapskooi bij Epe zit u gelijk al goed omdat u hier omringd bent door een schitterende natuur. De mooie bossen van de Veluwe, maar ook de heidevelden en de zandverstuivingen liggen rondom het vakantiepark. De kans dat u in deze omgeving de Nederlandse ‘Big Five’ kunt spotten, is best groot. Behalve die mooie natuur hebben vakanties in Epe ook andere leuke opties. Zo is er bijvoorbeeld een ruime keus als het gaat om uitstapjes maken. Zowel op het sportieve vlak, het culturele vlak en leuke uitstapjes voor het hele gezin. Genoeg te doen en te ontdekken dus om er een hele leuke vakantie van te maken. Even helemaal niets doen kan natuurlijk ook. In deze schitterende omgeving is het wel heel eenvoudig om tot rust te komen.

Een compleet vakantiepark voor een vakantie in Epe

Lekker met een boek luieren bij de accommodatie of juist iets gaan doen? Ga bijvoorbeeld lekker gaan zwemmen in het overdekte zwembad met peuter- en kleuterbad. Er zijn veel speelplekken op het park, zowel buiten als een indoor speeltuin. Het vakantiepark is erg kindvriendelijk en het is ook nog eens autovrij. Ideaal voor buitenspelletjes dus! Voor de kleintjes is er in de zomermaanden een Kids Club en ook Koos Konijn laat zich dan weer regelmatig zien. De sportvelden en de tennisbanen maken het aanbod compleet. Er zijn ook nog een aantal algemene faciliteiten, zoal het restaurant, de supermarkt en de fietsverhuur.

Uw vrijstaande comfortabele accommodatie

Als het gaat om wandelen of fietsen heeft u in deze omgeving ook een ruime keus. Prachtige fietsroutes en wandelpaden laten u het schitterende gebied zien. Maar er zijn ook uitdagende mountainbikeroutes te vinden voor de mtb’er. Na een actieve dag is het altijd weer fijn om in de comfortabele accommodatie terug te komen. Op het ruim opgezette vakantiepark zijn alle accommodaties vrijstaand. Ze hebben ook allemaal gratis wifi. Er zijn verschillende typen accommodaties die geschikt zijn voor maximaal vier tot zes personen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een kindvriendelijke accommodatie met een kinderbedje en een kinderstoel. De accommodaties zijn comfortabel ingericht en beschikken onder andere over een combimagnetron, een koelkast met vrieskast en tuinmeubilair. U kunt dus ook heerlijk buiten zitten tijdens de vakantie in Epe.

Een centraal gelegen vakantiepark

Tijdens de vakanties in Epe heeft u veel opties als het gaat om uitstapjes maken. Allereerst is er natuurlijk het Nationaal Park De Hoge Veluwe wat niet voor niets de groene schatkamer van Nederland wordt genoemd. Bezoek hier ook eens het Kröller-Müller Museum wat een ware belevenis is. Voor de dierenliefhebber zijn de Apenheul en Burgers Zoo echte aanraders. Willen de kinderen meer sensatie, dan is Walibi in Biddinghuizen natuurlijk ook leuk. Door de centrale ligging van het vakantiepark kunt u tijdens de vakantie in Epe werkelijk alle kanten op. Toch nog niet genoeg uitgerust? Ga dan eens een dagje genieten van de wellness faciliteiten op de Zwaluwhoeve in Hierden.