Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Een vakantie op de Veluwe vier je bij Roompot

Voor een vakantie in de Veluwe zit je bij ons goed. Wij hebben vier vakantieparken in deze prachtige provincie. Wij laten je beter kennismaken met ons prachtige Bospark De Schaapskooi. De heide, de zandverstuivingen, het bos, het ligt allemaal binnen handbereik. Ook op het park zelf is er meer dan voldoende te beleven tijdens je vakantie op de Veluwe. Het hele jaar door ben je voor een vakantie op de Veluwe van harte welkom op dit park.

Tijdens je Veluwe vakantie op dit park verblijf je in een bungalow of in een chalet. Wij hebben huisjes voor twee tot zes personen. Wil je meer weten over de vakantiehuisjes in de Veluwe en wat er aanwezig is? Bekijk dan de handige plattegronden. Zit het weer even niet mee? Het overdekte zwembad biedt uitkomst. Voor wandel- en fietstochten in de omgeving is dit park een prima uitvalsbasis. Geen zin om te koken? Laat je verwennen in het restaurant. Alles mag en niets hoeft tijdens je vakantie op de Veluwe.

Maak kennis met Bospark De Schaapskooi tijdens een vakantie op de Veluwe

Voor een vakantie in Gelderland zit je bij ons goed. Wij hebben vier vakantieparken in deze prachtige provincie. Wij laten je beter kennismaken met ons prachtige Bospark De Schaapskooi in Epe. De heide, de zandverstuivingen, het bos, het ligt allemaal binnen handbereik. Ook op het park zelf is er meer dan voldoende te beleven tijdens je vakantie op de Veluwe. Het hele jaar door ben je voor een vakantie op de Veluwe van harte welkom op dit park.

Tijdens je Veluwe vakantie op dit park verblijf je in een bungalow of in een chalet. Wij hebben huisjes voor twee tot zes personen. Wil je meer weten over de huisjes in het algemeen en wat er aanwezig is? Bekijk dan de handige plattegronden. Zit het weer even niet mee? Het overdekte zwembad biedt uitkomst. Voor wandel- en fietstochten in de omgeving is dit park een prima uitvalsbasis. Geen zin om te koken? Laat je verwennen in het restaurant. Alles mag en niets hoeft tijdens je vakantie op de Veluwe.

De Veluwe: een bestemming voor iedereen

Elke dag van je vakantie op de Veluwe sta je op met vogelgeluiden op de achtergrond en de eekhoorns komen zomaar in je tuin. Het eerste waar je aan denkt bij een Veluwe vakantie is niet voor niets de natuur. Nationaal park de Hoge Veluwe is daarbij wel het meest bekend. Maak gebruik van de gratis witte fietsen om dit enorme park te verkennen.

In alle seizoenen heeft het park veel te bieden. Geniet in de zomer van de bloeiende paarse heide. In de herfst zijn de burlende herten een hele belevenis. Ga mee op pad met een excursie en zie met je eigen ogen hoe de edelherten indruk op elkaar maken. Op de Veluwe hebben we onze eigen big five. Naast het edelhert komen ook reeën, vossen, wilde zwijnen en Schotse hooglanders voor op de Veluwe. De meeste kans om ze te zien, heb je als je vroeg opstaat of in de avondschemering. Een gids weet de beste plekjes, maar je kunt ook zelf op stap. Vergeet niet je verrekijker mee te nemen als je je koffer pakt voor je vakantie op de Veluwe.

In beweging op de Veluwe

Tijdens je vakantie op de Veluwe hoef je niet stil te zitten. De talloze fietspaden leiden je door bossen, via de heide langs zandverstuivingen en beekjes. Ga jij graag met de ATB of de mountainbike op pad? De hoogteverschillen bieden een mooie uitdaging. Er zijn verschillende speciale routes met pittige klimmetjes en scherpe bochten. Wandel door de Leuvenumse bossen of ontdek het heuvelachtige gebied van de Posbank. Neem een rugzak met lekkers mee van de kampwinkel op het park en geniet van een heerlijke picknick. Ook paardrijden of watersporten op het Veluwemeer zijn echte aanraders. Een vakantie op de Veluwe is heel afwisselend.

Cultuur en stad

Loop tijdens een bezoek aan nationaal park de Hoge Veluwe zeker binnen bij het Kröller-Müller Museum. Dit museum heeft de mooiste Van Gogh-collectie. Wil je meer te weten komen over de geschiedenis van de Veluwe? Breng een bezoek aan het Noord-Veluws Museum in Nunspeet. Kinderen zullen onder de indruk zijn van de grote treinen van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. In het Nederlands Openluchtmuseum komt de geschiedenis tot leven. Ook een bezoekje aan het Ouwehands Dierenpark in Rhenen mag zeker niet ontbreken.

Wil je na een paar dagen natuur wat van het stadse leven opsnuiven? Steden als Apeldoorn en Arnhem liggen op steenworp afstand. Shoppen, genieten op het terras of een stadswandeling behoren tot de mogelijkheden tijdens je vakantie op de Veluwe.

Ben je op zoek naar een actieve vakantie, ga je een weekendje weg met vriendinnen of heb je behoefte aan rust? Een vakantie op de Veluwe biedt het allemaal. Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.